Het ontwerp proces:

Je hebt vast al ideeën hoe het geboortekaartje eruit mag komen te zien. Via de vragenlijst kun je mij laten weten wat jullie ideeën en wensen zijn.

 

Willen jullie een enkele kaart of juist een gevouwen kaart?  Hebben jullie al een voorkeur voor het formaat? Bijvoorbeeld een vierkante, langwerpige of A6 formaat kaart?Ook hoor ik graag hoeveel stuks kaarten jullie zouden willen. Aan de hand van deze gegevens kan ik voor jullie een kosten berekening maken. De kosten zijn inclusief proefdruk, drukkosten, bruine kraft enveloppen en sluitstickers.

 

Zien jullie het helemaal zitten dat ik het geboortekaartje mag ontwerpen, dan hoor ik graag jullie verdere wensen en ideeën. Aan de hand van jullie ideeën ga ik aan de slag met het ontwerp. Op het ontwerp mogen nog allerlei aanpassingen gedaan worden. Als we er helemaal over uit zijn en het ontwerp van het geboortekaartje af is, krijgen jullie een proefdruk toegestuurd. Zo kunnen jullie de kaart in het echt zien en voelen. De enveloppen en sluitstickers krijgen jullie dan ook alvast mee gestuurd.

 

Na de geboorte:

Yeah jullie kleintje is geboren!!! Ik ontvang dan graag per mail de laatste gegevens. Jullie ontvangen een definitieve digitale proefdruk van de kaart ter controle. Zodra ik akkoord krijg dat deze versie klopt, stuur ik de kaart naar de drukker. Levertijd zal rond de 4 werkdagen zijn.

 

Heb je interesse in het op maat laten maken van een geboortekaartje? Vul dan het aanvraagformulier in en je ontvangt vrijblijvend een offerte per mail.

 

Je wilt vast weten hoeveel een maatwerk geboortekaartje gaat kosten. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de hoeveelheid kaarten, het formaat en verdere wensen. Door de vragenlijst in te vullen ontvang je van mij een vrijblijvende offerte. 

 

Een op maat gemaakt geboortekaartje van LiefsKarlijn is inclusief kraft enveloppen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om dit verder uit te breiden met bijvoorbeeld bijpassende sluitstickers, postzegels, poster, decoratiebordje, etc. Kijk hiervoor op de pagina extra's.

 

Om je een indicatie te geven hoeveel een geboortekaartje op maat kost, hierbij een prijsindicatie. 

       50 stuks geboortekaarten: vanaf € 380,- 

Dit is inclusief:   - Ontwerp op maat

              - Proefdruk

                      - Drukwerk kaarten

                      - Kraft enveloppen