1. ALGEMEEN

1.1 Op al onze leveringen, diensten en aanbiedingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. PRIJZEN

2.1 Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief
verzendkosten.

3. VERZENDKOSTEN

3.1 Voor verzending van de producten brengt Liefskarlijn verzendkosten in rekening. De verzendkosten verschillen per product.

4. BETALING

4.1 Na een bestelling en betaling ontvang je een e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Bij Liefskarlijn kun je betalen met iDeal of een handmatige overboeking (vooraf betalen).

5. LEVERING

5.1 Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL of DHL. PostNL en DHL bezorgt in de regel de volgende dag.

5.2 Liefskarlijn is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

6. RETOURNEREN

6.1 Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een product binnen 14 dagen na aflevering moet aanmelden voor retourneren, gevolgd door nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te versturen. In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

6.2 Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Ze dienen tevens vooraf kenbaar gemaakt te worden aan Liefskarlijn, info@liefskarlijn.com.

6.3 De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.

6.4 Na ontvangst van de retourzending zal Liefskarlijn het betreffende bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je bankrekening.

7. AANSPRAKELIJKHEID

7.1 De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per e-mail (info@liefskarlijn.com) aan mij voorleggen.

7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Liefskarlijn kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Liefskarlijn is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

7.3 Liefskarlijn is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Liefskarlijn zo spoedig mogelijk worden aangepast.

7.4 Liefskarlijn kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

7.5 Liefskarlijn is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden.

8. PRIVACY-STATEMENT

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Liefskarlijn gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. VRAGEN

Liefskarlijn streeft naar tevreden klanten. Vragen of klachten over de producten van Liefskarlijn zijn altijd welkom en ontvang ik graag per e-mail: info@liefskarlijn.com

10. GESCHILLEN

Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Liefskarlijn partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Liefskarlijn en de klant zullen pas dan een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.


Liefskarlijn
Karlijn van Veen-Verweij
Boskoop NL
info@liefskarlijn.com